2021-07-09 07:51:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Céltudatosan vizsgálj meg minden utat, ami nyitva áll előtted

Napi horoszkóp július 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a mai nap sok kihívást tartogat, különösen magánéleti szempontból. Egyik ellenségeskedő szomszédod nehéz helyzetbe hoz, ám remek humorodat bevetve kivágod magad. Szerelem terén kövesd szíved vágyait, ha szingli vagy, akkor most van itt a kalandok ideje.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy tűnik, mintha az élet fontos dolgai a felszín alatt zajlanának. Olyan munkát szeretnél végezni, ami nagyobb szabadságot ad neked. Ha úgy érzed, hogy ez jelenleg nincs biztosítva, akkor elkezdhetsz egy új, boldogabb alternatívát keresni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy régi história miatt úgy érzed, hátrányos helyzetbe kerültél. Meg kell értened, hogy csak akkor léphetsz túl ezen, ha valóban, a szíved mélyén is meg tudsz bocsájtani. Akkor tiszta lappal kezdhetsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az újdonság és a változatosság az, ami ösztönöz a szerelemben. Kevesebbet kellene titokzatoskodnod a kedvesed előtt. Ha önmagadat adod, árnyaltabb lesz a kép, és kisebb a csalódás veszélye is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon jókedvű, vidám leszel ma. Megérkezik a válasz, amire oly régóta vártál. Jó esélyed van rá, hogy néhány álmod valóra váljon. Új élményekre vágysz, amit megtalálhatsz egy remekül megválasztott nyaralás során.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Céltudatosan vizsgálj meg minden utat, ami nyitva áll előtted, és válaszd azt, amiről valóban úgy érzed, hogy a legjobb a számodra. Döntéseidbe ne hagyj beleszólni másokat. Valaki komolyan és őszintén vágyakozik irántad.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érzed, hogy valamire még vársz, nem találtad meg, amit kerestél. Nehezen öntöd szavakba az érzéseidet, de egy barátnak mégis sikerül megfogalmaznod, ami mostanság foglalkoztat. Magánéletedben egy új időszak kezdődhet most, és túláradóan boldog lehetsz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Van valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban érzed, hogy a mézesmázos viselkedés csak álca, valójában rossz indulatú az illető. Ma ez meg is mutatkozik, és mindenki számára kiderül, hogy igazad volt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Reggel még nagy lendülettel veted magad a munkába, délidőhöz közeledve már az is nehezedre esik, hogy felvedd a telefont. Elfáradtál a héten, rád fér egy alapos pihenés (vagy leginkább néhány nap nyaralás).


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kitűnő szervezőképességed segítségével sikerül minden új kapcsolatot helyére tenni anélkül, hogy megsértenél valakit, vagy hogy a tekintélyedet elveszítenéd. Fokozatosan javítsd kondíciódat, és olvass sok jó könyvet a nyár folyamán.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A családi és szerelmi ügyeid egyre bonyolultabbá válnak, de állandó figyelmednek és erőfeszítéseidnek köszönhetően minden a megelégedésedre alakul. Köszönhető ez annak is, hogy mindig meghallgatod a másikat, és valóban értő figyelemmel közelítesz a szeretteid felé.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy esemény a közvetlen környezetedben, vagy egy történet, amit hallasz, mélyen megérint és meghat. Elképzelhető, hogy komolyabb tettekre is sarkall. Te szívesen segítesz, adakozol, és most sem maradsz tétlen, ha úgy érzed, van lehetőséged a segítségre.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: